2010. március 3., szerda

Miért kellett???

Voltaltok már úgy, hogy valamilyen felebarátotoknak elvállaltatok valamit, teljesen jóindulatból és egy giga-mega szopás lett belőle? Pont így vagyok most. Elvállaltam egy bogármotor felújítását egy félbarátom ismerősének, akit most láttam először, nem mondtam nemet megkeresésre pedig azt kellett volna.
Nem gyári motor, mindenféle kétes eredetű (taiwani) tuningalkatrészek vannak benne, megcsináltam, két hete erre b*szom el a szabadidőm javarészét, tegnap mentem vele egy kanyart, egész jó, ma meg amikor az utolsókat akartam beállítani beszart, de tisztességesen. Nem az én hibám volt, hanem egy korábbi tuningalkatrész adtta fel a harcot, de ehhez megint ki kell venni a motort, megint szét kell szedni és meg kell csinálni. Eleve hosszú munka, ráadásul nehéz is, mert 110 kg a motor, régen fel tudtam tenni egyedül az asztalra, de tavaly meghúztam a derekamat vele és két hónapig fájt, azóta mindig segítséget kell kérnem, amit megintcsak utálok.
Amikor elkezdett kopogni, tudtam, hogy mi pusztult meg benne, szinte sírni tudtam volna, millió dolgom lenne, és ezzel cseszem el az időt.
Összeomlok, összecsapnak fejem felett a hullámok, kész.

10 megjegyzés:

 1. Most tényleg elmerültél? Mi legyen a marcipános csokiddal, meg a 'poroddal'? Dobjam utánad? :-)

  VálaszTörlés
 2. Juti, belenyaltál a poromba, mert nem is értem amit írsz. De csokit bármikor elfogadok. ;-)

  VálaszTörlés
 3. Egy huszárvágással megoldottam a bogár nagy gondját (nem kell kivenni a motort), aztán jött egy másik, ami időrabló ugyan, de az könnyebb megcsinálni. Ettől az autótól nem szabadulok. Az egész napom teljesen cikk-cakk volt, voltam Kecskeméten, Törökbálinton és az autó alatt is. Nem volt időm ebédelni sem.

  VálaszTörlés
 4. Ja-ja, tegnap benyaltam rendesen. :-)
  A lényeg: már tudjuk, hogy nem csaptak össze a fejed felett a hullámok.:-) Vagy ez csak vicc volt? De tudod, hogy én azt nem értem.:-)

  VálaszTörlés
 5. Zsolt! Szereted a Vadász utcai café latte macchiato-t?

  VálaszTörlés
 6. igen, IGen, IGEn, IGEN, IGEN, IGEN!!!!!

  (Remélem a kérdés nekem szólt.... ;-) )

  VálaszTörlés
 7. Biztos a Dárda utcaiak már fizetnek (akárkinek), hogy megszabaduljanak tőlem, kávé ügyben. Kávé ügyben is.

  VálaszTörlés
 8. Zsolt! Gyere át kávézni, amíg Zsolt nálatok kávézik! :-)

  VálaszTörlés
 9. Mindeki máshol kávézik. Te hol kávézol?

  VálaszTörlés
 10. Ha tőlem kérdezted: egy havas hegycsúcson (K-h), ahol reggelre megfagy a víz, ezért caffé con l'albicocca lesz.:-)

  VálaszTörlés