2011. április 4., hétfő

Az edzőtábor ;-)

https://picasaweb.google.com/gobolyos.zsolt/EdzotaborBadacsony?authkey=Gv1sRgCN_MrK_O8P3PZA#


Remélem ez a link működik.

Úgy van beállítva az album, hogy nem nyilvános, csak az tudja megnézni, aki birtokában van a linknek. Úgyhogy vigyázzatok a linkemre, mert még így is felhasználható bárki ellen, pedig több képet és azt is kivettem, amikor a ....... részegen mezítelenül szaladgált az udvaron és amikor a lányok szintén ittasan csókolóztak egymással.
Most kaptam a hírt, hogy az emeleten több ponton elhelyezett webkamerás felvételre jelentkezett egy kiadó és valóságsót csinál belőle, valamint hatalmas pénzt helyezett el Csaba bankszámláján.

Jól éreztem magam és itthon is nagyon boldog voltam, mert várakozásommal ellentétben a feleségem nem ölt meg, a pofon egyáltalán nem fájt, a nyújtófát pedig többet úgysem találja meg, mert felkarikáztam, mint a szalámit.

A boraimmal a Csaba erősen bealázott "figyelj, vidd haza ezeket, mert itt nem tudok velük mit kezdeni", de ne aggódjatok, itthon elszopogatom, mindig találok okot az ivásra.


3 megjegyzés:

 1. Hát nagyon szépen dokumentáltad az edzőtábort, kár, hogy Te egyik képen sem vagy rajta, szerintem nem is ott voltál:)A képekből az derül ki, hogy az egészet végigettük és ittuk, de hát erre nem emlékezhetem, mert ugye részegen ilyenekre nem emlékszik az ember, pláne ha közben lányokkal csókolózik.
  A letétbe helyezett pénzből már most szeretném benyújtani egy tetemes részére az igényemet.
  Végül de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani if you Csabának a vendéglátásért, Zoránnak a sárga Balatonért, a lányoknak a finom futásokért, neked a képekért és hű hátizsákomat is üdvözlöm. Köszönöm, hogy ott lehettem és fitten (?) és kipihenten(?) élhetem tovább vidám mindennapjaimat:)

  VálaszTörlés
 2. Sárga Balaton? Zorán?
  "Ugye nem volt ez csaaalóóóka áááálom, fehér sziklááák ti láttááátok őőőőőőt!!"

  http://www.youtube.com/watch?v=NIl8eoAGV1I

  VálaszTörlés
 3. Szeretettel gratulálok mindegyikőtöknek abból az alkalomból, hogy mintegy 40 napja nem történt semmi érdemleges veletek!Ez akár lehetne az én blogom is...;)

  VálaszTörlés