2011. december 29., csütörtök

Holnapra két fejem lesz

Hibát követtem el. Nagyot.
Nem biovirslit vettem, hanem sima Orsi baromfi virslit, sajtosat. Nem tehetek róla, annyira megkívántam, annyira virsli alakú volt és annyire virsli színű, hogy naivan azt gondoltam, hogy büntetlenül ehetek baromfi virslit egy szutykos, szemét, ganyé multinál vásárolva. Hát nem.
Csak a Karcagról http://www.biohotelnimrod.hu/hu/sajat-bio-termekeink.html vásárolt, biogazdaságból származó, fehér színű és szarszagú mangalica biovirslit és szarszagú rackajuh biopárizsit szabad megenni, mert az jó és drága. A szutykos ganyé multiknál vásárolt virsli szóját tartalmaz (tényleg!) és génmódosított, tömött tyúkokból van és akut mérgező. A multikban (szutykos, ganyé) kapható párizsi génmódosított E jelű adalékolt trágyából van és mérgező, patkányok és egerek vannak beledarálva.
Csak egy baj van vele: én szeretem. Hiába vizes, hiába szutykos, vajaskenyéren*, Piros arannyal és jófajta (multiktól vett ganyé) teával nagyon szeretem. És igen: a teát citrommal iszom és műanyag palackban veszem a "citromlevet" és tisztában vagyok vele, hogy ganyé multik terméke de:

L E S Z A R O M, le-sza-rom.

* ja, nem vajaskenyéren, hanem rohadt ganyé multiktól vásárolt Rama margarinon, mert az kenhető és nem kell vasfűrész és malacpörkölő a szeleteléshez, a melegítéshez és kenéskor nem bassza szét a bio kenyeret, ami már újkorában is kibaszott kemény és szar.

És kólát is iszom, chips-szel. Ganyé multiktól, mert én ez vagyok, a ganyé multik sarja.

5 megjegyzés:

  1. Ha megnyugottá, gyere át egy kv-ra...

    :)

    VálaszTörlés
  2. Mi történt, ami így felnyomta a pumpát?
    Ha megnyugodtál, menj a Tibihez egy kv-ra, de ezt már tudod...

    VálaszTörlés
  3. Vásárolni voltam és vettem magamnak azt amit szeretek. Pont akkor értem haza, amikor ott volt az anyósom és a sógorom, azonnal úgy érezte, hogy neki kell kipakolni a szatyrokat.

    VálaszTörlés
  4. Ja vagy úgy.Tényleg jár a kávé.

    VálaszTörlés
  5. Mivel tíz éve én is olyan voltam, hogy mindig csak azt gondoltam helyesnek, amit én vallottam, most ez kurvára idegesít. De én nem szólok senkinek, azonban elvárom, hogy engem is hagyjanak. Gyereket nem etetem ratyi virslivel, de nem gondolnám, hogy ha megeszik kettőt akkor belehal.

    VálaszTörlés