2010. június 3., csütörtök

mami ndenki szív?

A mai termés egy halott, meg egy psychiátriai beutalás. Lassan én is beköltözök az alagsorba. A melegfront hatására mindenki meg van őrülve. Igaz hogy egy helyettesítést is beszoptam de úgy rendesen. Pedig olyan sok szép dolgot terveztem mára... A kapuban már lekapcsoltak. Igaz hogy csak 2kor kezdtem volna rendelni, és csak papír gyilkolás miatt mentem be a rendelőbe 1kor, már a kapuban lekapcsoltak. Félrészeg vagy talán teljesen az, emberszabású, meglátta a Lada níveámat ahogy a kapu bejáratban kényszerből várva a nyílását, bedokkolódtam. Rohant felém anyám... Mondom ez nem méri a távolságokat. Úgy TJ Hookeresen átgörgött a motorháztetőmön, és mintha ez lenne megközelítésem legtermészetesebb módja, kurblizva mutatta hogy tekerjem le az ablakot. Csinált még pár törzskőrzést, aztán: Most rendelsz főnök? Csak egy Beutaló kell Monorra, a sebészetre. Kicsit azért várni kell, még beindítom a gépet. Alighogy beértem már kopogtak. Ugyanő volt. Egy frissen szült kismamát, kisdeddel a kezén kísért be! Behoztam őket, ne kelljen már várniuk a sok beteg között. Köszi. Mondtam menjen ki mindjárt adom a beutalót. Még kifelé mentében beköldött egy férfi beteget. Ne kelljen már neki is várni. Mindhárman értetlenül néztünk egymásra. Ha a kisgyerek nem kezd el bőgni, még mindig ott állok lefagyott hardverrel. Mondtam a férfinak kifelé. Ő mondta nem érti hogy került be. Elláttam a kismamát, és aztán jöttek tovább a váratlannál váratlanabb fordulatok. Nem röhögtem magam halálra, bár így visszanézve akkor lehet kevesebbet vett volna ki belőlem.

4 megjegyzés:

  1. Ezt levezetendő Szombat este lesz egy 30 km-es teljesítménytúra Gödöllő környékén, én megyek, nincs még valakinek kedve velem jönni?
    20 órakor kezdődik, a futótársammal megyek és azt terveztük, hogy 5 km kocogás (beszélgetős tenpó) és 5 km séta, váltogatva. Kis dumálás, kis lazulás.

    VálaszTörlés
  2. tenpó= tempó
    beszélgetős = 3perc /km ;-)

    VálaszTörlés
  3. Aaha, a Berlin maratonon Gebrének...
    :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a Gebre nem mondta, hogy jön, legalábbis engem nem hívott.

    VálaszTörlés