2010. február 16., kedd

A nők dícsérete

Az előzőekben bemutattam két csodálatos csajt és ideteszek egy harmadikat is.

http://www.youtube.com/watch?v=A-kd5QO8fyE

Igen, ő Sinead o'Connor az ír csoda. A szám címe Troy. (Trója)

Ők hárman bizonyosságot szolgáltatnak mindenkinek, hogy a szépség nem múlandó és valóban bentről jön. Ők azok, akik megmutatják, hogy huszon és negyvenen felül is egyaránt tudnak olyanok lenni, akiknek bárki szivesen szorítana helyet a kerti padon. Ahogy Tori Amos is elkezdi a Winter c. dalt, ahogy Sinead megjelenik, haj nélkül, kopaszon és visz mindent. Mindjárt rákeresek egy újabb felvételére, már van haja, ősz haja van és ugyanúgy csoda és kívánatos, mint fiatalon, mint kopaszon, és mindig az is marad, mert olyan (nem akarom a belső kisugárzás földbe döngölt közhelyet használni, pedig itt ülne) ereje van, hogy egy hülye gitárral uralja - nem csak a szinpadot, hanem a Földet, az Univerzumot, hiába tágul ez utóbbi. ;-)
Tori Amos is már erősen túl van a negyvenen, de ma is tüze van a szemének, amit nem lehet megtanulni, vagy ellesni, vagy beleműteni, ez vagy van, vagy nincs, ha nincs semmi baj, de ha van, akkor ezzel uralni lehet a világot. Világot, nagy V-vel.

Van még pár ilyen nő, bocsánat a többi soktól, akit most nem emelek ki, de hirtelen ők ugrottak elém, amikor autóban hallgattam a Edie Brickellt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése