2010. február 13., szombat

közösló

Lemérem ennek nem lesz túrós a háta. Szerintem ne mondjuk meg senkinek ami kis közösségünket, hanem csak jó szórakozást magunknak. Mai vezető hírünk hogy posztbamakós állatkodás gyanánt kimentünk vezetni. Értik ugye hogy vezető hírünk. Előkerült a Lada Nívea és csak mentünk csak mentünk. Nagyon jó terepviszonyok, mély hó jó latyakos meg lyesmi. A Csabi felment az ikerfenyőhöz, ahonnan a szánkópályán oldalcsúszásban jöttünk le. Imádkoztak értünk megúsztuk. Sajnos a pince még nem takarítodott ki, de cseresznye mert akkor mé mennénk ki jövő héten? Most Adribulira készülés...mindenkinek jóbeljelentkezést vagy micsodát.

9 megjegyzés:

 1. Én hogy tudok kommentelni? Hiszen én is csapattag vagyok, vagy nem? Engem miért nem hívott meg az Adri? Hetek óta készülök a vetkőzősóval, olyan, mint az asztali, csak ez vetkőzik.

  VálaszTörlés
 2. A közös lónak túros a háta, azazhogy túr van rajta.
  Ma megállított a rendőr:
  - Gyerek mé nem hátul ül?
  - Mert hátul nincs gyerekülés.
  - De mér elöl van?
  - Ide tettem, hogy elérjem.
  - Na, ezzel akartam kezdeni, mér ide szerelte a gyerekülést?
  :-)))))))

  VálaszTörlés
 3. Mit jelet az a fejlécben, hogy visszaélés jelentése? Ha valaki öregnek születik és viszaél fiatallá?

  Ma láttam kiírva egy lovardára, állatgondozót felveszünk, bértartás. Gondoltam most akkor az jó, vagy nem jó, hogy egy állatgondozónak tartják a bérét, tehát nem inflációkövető a fizetése...? Annyira ebben az irányban gondlkodtam, hogy alig jöttem rá, hogy lovakat tartanak bérben, azanyjukat.

  VálaszTörlés
 4. Ezeket a kódszavakat kellett beírnom: remenge, fuertas, hisujta, hatterm. Ezeket mi generálja?

  VálaszTörlés
 5. eperigo - na fiam, ez mán hülyeség. Pedig ez volt.

  VálaszTörlés
 6. Jaaa, Ti voltatok azok, akik majdnem összetörtétek az autómat? :-) Mondtam is magamban: vajon kik ezek a zállatok? :-)

  VálaszTörlés